Begivenheden har allerede fundet sted.

MAJ

Dato Torsdag d. 19. maj 2022, kl. 19:00
Aflyst - Sogneaften: Når en kristen får abort

Retten til Liv er en græsrodsbevægelse, der arbejder for et samfund, der beskytter ethvert menneskes liv fra undfangelsen. Maria Bentsen er idag en af de frivillige rådgivere på Abortlinien og sidder med i Retten til Livs repræsentantskab. Maria Bentsen foredrag tager udgangspunkt i egne oplevelser:

"Jeg ønsker at invitere folk ind i en tidslomme af mit liv, hvor dette fyldte alt for mig, hvordan skyld og skam overtog mit liv, til hvordan at troen har hjulpet mig ud igen. Abort er så meget mere end sort og hvidt, men ofte forholder vi os kun til det i disse to farver, så jeg håber min historie vil give et bredere syn på abort."