Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Torsdag d. 15. september 2022, kl. 19:00
Anders Christiansen
Sogneaften: 'Fra danser til præst'

Det kan lyde som noget af et spring, at tage skiftet fra de skrå brædder til prædikestolen. For umiddelbart ligger dans og præstegerning jo meget langt fra hinanden. Men så måske alligevel ikke. Kom og mød sognepræst Anders Christiansen og hør ham selv fortælle om sin vej fra moderne danser til sognepræst. Efter en karriere inden for teatret som koreograf og danser, valgte Anders uddannelsen ved det Teologiske Fakultet og blev færdig som cand.theol. i 2019. Anders tiltrådte i sommeren 2020 sit første embede som sognepræst ved en kirke i Espergærde. Denne sogneaften kommer også at handle en del om økumenisk teologi og om den danske reformation; emner som har optaget Anders.

Denne sogneaften er den første i vores nye koncept, hvor vi indleder aftenen med at nyde et glas vin og et par lækre tapas til i hinandens selskab.