MAJ

Dato Tirsdag d. 24. maj 2022, Kl. 16:30 til kl. 18:30
Julie Aaboe, Lone Madsen
Ulvetime

Helt undtagelsesvis holder vi denne gang Ulvetime en tirsdag. Kom og vær med til at plante og så i kirkens nyttehave: Kartofler, gulerødder, krydderurter m.m. Korsvejskirken er en grøn kirke og børn og voksne får her mulighed for at lære noget om, hvordan man dyrker en køkkenhave.

Vi skal også synge og danse sammen og høre en fortælling fra Det Nye testamente om en, der sår korn.  Kirkens dejlige frivillige vil forberede noget godt til ganen.

Ulvetime er et tilbud til børnefamilier:  Ældre og yngre søskende, bedsteforældre og andre interesserede er meget velkomne.

Dørene åbner kl. 16.30. Kom gerne der, hvis jeres familie vil med til at så og plante i haven! Og vær gerne klædt på til det! Gudstjenesten starter ca. kl. 17.

Det er gratis at deltage!

For at være sikre på, at vi laver en tilpas portion mad og derved undgår madspild, vil vi gerne bede om en tilmelding senest onsdag den 18. maj. Send en mail til kirkens børnemedarbejder lone@korsvejskirken.dk. og skriv, hvor mange hhv. børn og voksne fra jeres familie, der kommer. Hvis du har spørgsmål, så er du også meget velkommen at skrive til Lone.