Dato Mandag d. 27. juni 2022, Kl. 09:45 til kl. 10:45
Lone Madsen og Ole Reuss Schmidt
Babysalmesang

Kunne du tænke dig en helt særlig oplevelse sammen med dit barn mens du er på barsel? Og er din baby mellem 2 og 12 måneder?

Så kom til Korsvejskirken mandag formiddag kl. 9.45 - 10.45! I er altid velkomne  at komme og se om det er noget for jer!

Vi skal synge salmer, lege sanglege, danse, blæse sæbebobler, lære remser, tænde lys og lytte til musik. Vi bruger rekvisitter som f.eks. tørklæder og klokker. Vi slutter af med te/kaffe og en lille snak. Forløbet ledes af kirkens organist Ole Reuss Schmidt og kirkens børnemedarbejder Lone Madsen.

Vi har brug for en tilmelding fra jer, hvis ønsker at være med, selvom det kun er til en prøvetime.

Tilmelding til babysalmesang forår - 2022

Har du spørgsmål? Skriv gerne til lone@korsvejskirken.dk eller ring til Lone på 61165509 el. 52739530.