Dato Fredag d. 19. august 2022, kl. 19:00
Sommergrill- og jazz

Vi gentager succesen fra sidste år og byder velkommen til en hyggelig aften med sommer-grill og jazz i Korsvejskirken. Alle er velkomne!

Arrangementet er gratis, men af hensyn til forplejning vil vi gerne bede om at man tilmelder sig til denne aftens arrangement. Vi glæder os til hyggeligt samvær!

Årets jazznavn i Korsvejskirken optræder under navnet: 'PerGitte' og består af Birgitte Soojin, sang - i dag fast etableret på den danske jazzscene – og blandt de allerbedste vokalister, sammen med guitaristen Per Møllehøj, suppleret med Thomas Vang på bas og Andreas Svendsen på trommer.  Denne sommeraften i Korsvejskirken vil de underholde os med en række vokaljazz-standards.

Birgitte Soojin er en af landets mest markante jazzstemmer, og hendes varme, smittende og charmerende stil gør hende til en helt særlig liveoplevelse. Den koreansk fødte sangerinde slog for alvor igennem som jazzsanger efter at hun flyttede fra Norge til Danmark. Således er hun tre gange blevet Grammy-nomineret og har modtaget det prestigefyldte Bent Jædig Æreslegat. Hun har været solist med DR Big Band og har optrådt med en perlerække af andre markante jazzmusikere og udgivet flere anmelderroste albums i eget navn. De 5-stjernede anmeldelser er talrige, men det er hendes varme, smittende og charmerende stil på scenen, der gør hende til en helt særlig oplevelse live. Soojin rører altid sit publikum

Presse: Niels Overgaard for Jazznyt En nordmand adopteret fra Sydkorea, der flyttede til København for at læse teologi, men endte med at synge jazz. Ja det er lidt kringlet. Men Birgitte Soojin er heller ikke standardmateriale. Kjeld Frandsen for Berlingske Tidende …Hun lægger sig ikke lige op ad tidligere fortolkninger, nærmest er det, som om hun genopdager sangene, og denne genopdagelse mærker man i høj grad som lytter. Kort sagt – man får en dugfrisk oplevelse af ord og toner.