Koncert med Christine Creutzberg

Koncert med Christine Creutzberg

Dato Lørdag d. 29. oktober 2022, kl. 16:00
Christine Creutzberg, sopran, Ole Reuss Schmidt, orgel

Christine Creutzberg, der hver søndag fylder Korsvejskirken med sin klare, rene og fine sopranstemme, sammen med de tre andre kirkesangere, vil denne eftermiddag give en solokoncert. Her vil hun synge noget helt andet, end vi plejer at fremføre, nemlig "Fünf Gedichte von Mathilde Wesendonk" af Richard Wagner. Men også et par kantatesatser af Bach, bl.a. den berømte "Scharfe können sicher weiden" fra kantate nr. 208, der en af de ganske få bevarede verdslige Bachkantater.
Videre vil Christine fremføre en a to danske salmer til sidst, inden der er hyggelig og uhøjtidelig reception i menighedslokalet. Enhver er hjerteligt velkommen!