Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Fredag d. 12. august 2022, kl. 17:00
Ole Reuss Schmidt
Fri entre
Orgelrecital

Vi fortsætter i efteråret med en månedlig orgelrecital, og konceptet er det samme:
Et a to orgelværker, som regel et stort og et mindre.
En salme, som der vil blive sagt et par ord om, og som vi naturligvis også vil synge. Hyggelig reception til sidst med et glas vin eller en kop kaffe.

Ved denne orgelrecital glæder organist Ole Reuss Schmidt sig til at spille Bachs store Præludium og Fuga i e-mol, BWV 548. Et mesterværk af Bach, hvor det undervejs både buldrer og brager i orglet.

Så langt orgelmusikken, hvad salmen angår, så er der ganske givet mange mennesker, der i disse tider er bekymrede for meget af det, der sker rundt omkring i verden. Men trods alt må man alligevel sige, at vi har det utroligt godt her i Danmark, og der er rig anledning til at synge en salme, der handler om taknemmelighed, nemlig nr. 11 i salmebogen: Nu takker alle Gud.

Enhver er hjertelig velkommen