Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Lørdag d. 24. september 2022, kl. 09:00
Sommerudflugt til Stege og Nyord

I år går Korsvejskirkens sommerudflugt til Stege på Møn, hvor vi besøger Danmarks Samlermuseum og spiser dejlig flæskesteg med sprød svær og tilbehør.  Til dessert får vi citronfromage.

Derefter kører vi til den lille ø Nyord, hvor en guide fortæller os om dette helt specielle sted og om den ottekantede kirke, som vi også besøger. Turen går tilbage til Samlermuseet hvor vi får kaffe/the med kringle.

Bussen afgår fra Korsvejskirken kl. 9.00 og vi er tilbage kl. 18.oo

Prisen er 250 kr og inkluderer alt pånær drikkevarer. Tilmelding til kirkens kontor eller via vores hjemmeside. Du kan også scanne qr koden og komme direkte til tilmeldingen. Senest d. 18. september.

De 250 kr betales helst via mobilepay - 48 761. skriv venligst 'skovtur' som besked på betalingen.