Dato Søndag d. 19. februar 2023, Kl. 14:00 til kl. 16:00
Julie Aaboe og Lone Madsen
Fastelavnsfest

Er du klar med udklædningen? Så holder vi holder fastelavnsfest for børn og voksne:

Kl. 14:00 begynder vi med en festlig og børnevenlig gudstjeneste i kirken. Tema: At vi altid bliver genkendt af Gud uanset, hvilken forklædning vi er i. Bagefter slår vi katten af tønden på kirkepladsen, hvorefter vi kårer kattekonger/bundkonger. Der er også præmier til de flotteste og mest kreative udklædninger. Naturligvis er der fastelavnsboller til alle!

Det er gratis at deltage! Vi sætter dog pris på en tilmelding - gerne senest den 15. februar. Send en mail til lone@korsvejskirken.dk og fortæl hvor mange I kommer! Tag gerne mormor og naboens børn med!

Fra 13-13.45 kan man komme i kirken og låne en dragt/klæde ud tøj, hvis man mangler det.

Vi samler ind til Folkekirkens Nødhjælp, så hav gerne mobiltelefonen eller evt. mønter i lommen, hvis jeres familie har lyst til at give et bidrag!