Lørdag d. 11. maj 2019, kl. 11:00

Vi fejrer at Korsvejskirken er blevet udnævnt til Grøn Kirke som den første kirke på

Amager. Hvad gør vi, så det for alvor rykker noget for klimaet og miljøet? Batter den lokale genbrugsbutik eller grønne kirke noget i det store billede? Kom og bliv klogere! Der vil være oplæg og workshops for voksne og børn fra kl. 11.00 til kl. 15.00.

• Fælles salme om skaberværket
  • Velkomst ved Einer Lyduch fra Korsvejskirkens menighedsråd
  • Workshop – Lær at lave en billig bæredygtig madpakke ved sognemedhjælper Lone Madsen og Mei Mei fra Dansk Vegetarisk Forening. Workshoppen henvender sig til børn som går i 1 – 5. klasse sammen med en voksen. Der er kun plads til 16 så derfor er tilmelding nødvendig: skriv til lone@korsvejskirken.dk.
  • Oplæg - Erfaringer fra andre grønne kirker ved Martin Leif Ishøj for Grøn Kirke
  • Workshop for alle – lær hvordan man laver og insekthoteller og hvorfor det gør en forskel. Ved Jesper Johnsen fra den lokale biavlerforening.
  • Fælles spisning
  • Billede- og musik meditation inspireret af Pave Frans, ved Julie Aaboe og afslutning med salme.