Onsdag d. 4. september 2019, kl. 14:00

Med udgangspunkt i en pilgrimsvandring på den berømte Camino Francés fra Saint Jean

Pied de Port i Frankrig til Santiago de Compostela i Spanien, fortæller Lars Pedersen om sin indre rejse fra en opvækst i trygge rammer via en mørk periode med stress og dyb depression og tilbage til lyset og et normalt liv igen..

En historie der bliver fortalt levende, ærligt og med humor, tager Lars dig med på en meget personlig rejse, hvor han blandt andet fortæller om et liv der leves på overfladen og en evig stræben efter anerkendelse. En historie, der beskriver et tilsyneladende godt liv, men også et liv, hvor presset fra blandt andet job og en krævende omverden betød to år i dyb depression.

Derudover medbringer Lars Pedersen sin rygsæk og viser, hvad han medbragte og fortæller om, hvordan man forbereder sig på at komme af sted på en længere vandretur.

Foredraget vare cirka 2 timer og afsluttes med alle dine spørgsmål og med mulighed for en debat, hvor vi kan tage forskellige emner op.

Lars Pedersen