• Begivenheden har allerede fundet sted.
Onsdag d. 8. januar 2020, kl. 14:00

Velkommen til en dejlig, musikalsk eftermiddag, hvor musiker Louise Bisgaard Vase vil spille og synge en række nordiske viser og sange på kirkens flygel. Louise har flere gange tidligere besøgt kirken med et varieret program af folkemusik og lyriske viser fra hele Norden. Denne gang udvider hun programmet med egne kompositioner for klaver og sang, stærkt inspireret af den særlige nordiske tone, som præger f.eks. Edvard Grieg og Carl Nielsens musik, og som har rødder helt tilbage til de folkelige almuekulturer i Skandinaviens yderste egne. I Louises fortolkninger bliver musikken levende, dansant og swingende, og peger også frem mod jazzen, tangoen og improvisationsmusikken. Louise er uddannet folkemusiker fra Musikhögskolan i Göteborg, samt cand. pæd. i musikpædagogik fra Århus Universitet. Hun er i dag kirkemusiker og organiststuderende, samt freelance med optræden og komposition inden for særligt den lyriske folke- og verdensmusik.