Søndag d. 30. august 2020, Kl. 14:00 til kl. 19:00

Børn, som skal gå i 3.A eller 3.B i skoleåret 2020/21 på Kastrupgaardsskolen eller Korsvejens Skole inviteres hermed til minikonfirmandundervisning i Korsvejskirken J

Vi starter forløbet søndag den 30. august kl.14-19. Temaet her vil være ”den kristne grundfortælling”: Påskeberetningen om nadver, korsfæstelse og opstandelse. Vi vil arbejde med temaet med udgangspunkt i fortællingen og lave forskellige kropslige og kreative aktiviteter.

Kl. 17.30 inviterer vi forældre, søskende, bedsteforældre og faddere til en præsentation af børnenes arbejde samt et lettere traktement.

Efter introduktionsdagen vil der være undervisning 7 gange ca. 90 minutter en hverdag efter skoletid. Da børnenes skemaer i skrivende stund ikke er kendte, meldes det først ud senere, hvilken ugedag det bliver. Det er under alle omstændigheder muligt at deltage i arrangementet søndag den 30. august kl. 14-19.

Underviser vil være kirkens sognemedhjælper Lone Madsen, som er læreruddannet. Den 30. august vil et hold af kirkens ansatte og frivillige hjælpe med at give børnene en lærerig oplevelse. Alt bliver tilrettelagt, så de gældende corona-regler bliver overholdt.

Minikonfirmand tilmelding 2020

Lone Madsen