Begivenheden har allerede fundet sted.

MAJ

Dato Torsdag d. 27. maj 2021, Kl. 16:30 til kl. 18:30
Sted Korsvejskirken
Julie Aaboe, Lone Madsen
Ulvetime

Kom og vær med til at plante så i kirkens nyttehave: Tomater, kartofler, gulerødder m.m.  Vi skal også synge og danse sammen og hører om kirkens første fødselsdag: Pinsen. Kirkens dejlige frivillige vil forberede noget godt til ganen.

Ulvetime er et tilbud til børnefamilier. Vi glæder os til igen at kunne byde velkommen til denne begivenhed, som et målrettet børn 4-9 år og deres forældre. Ældre og yngre søskende, bedsteforældre og andre interesserede er også meget velkomne. Korsvejskirken er grøn kirke. Vi giver børn og voksne mulighed for at lære noget om, hvordan man dyrker en køkkenhave.

Vi åbner dørene kl. 16.30. Kom gerne der, om muligt, hvis jeres familie vil med til at så og plante i haven! Og vær gerne klædt på til det! Gudstjenesten starter ca. kl. 17.

Det er gratis at deltage!

For at være sikre på, at vi laver en tilpas portion mad, vil vi gerne bede om en tilmelding senest tirsdag den 18. maj. Send en mail til kirkens børnemedarbejder lone@korsvejskirken.dk. Og skriv, hvor mange hhv. børn og voksne fra jeres familie, der kommer. Har I spørgsmål til arrangementet, send da også gerne en mail til samme e-post adresse!