Dato Torsdag d. 29. september 2022, Kl. 16:30 til kl. 18:30
Sted Korsvejskirken
Julie Aaboe, Lone Madsen
Børn, mad og kirke - for børn og deres voksne

Nogle steder i verden bliver mindretal, fx kristne, forfulgt. Nogle mennesker beslutter sig derfor til at forlade alt det de kender og og begynde et nyt liv et andet sted i verden. Sognepræst Julie aaboe vil fortælle om dette med fokus på Afghanistan og mellemøsten. Vi samler ind til Dansk Flygtningehjælps arbejde. To skønne kvinder, som bor i Tårnby: Asma og Shahdaz, er emigreret fra Afghanistan til Danmark. De vil lave dejlig afghansk mad til os. Det er gratis at deltage. Hvis din familie vil være med: Send en mail til lone@korsvejskirken.dk senest den 25. september og hvor mange hhv. voksne og børn I kommer.

Arrangementets målgruppe er børn 8-12 år og deres voksne, men yngre og ældre søskende er også meget velkomne.

Værter er Sognepræst Julie Aaboe, børnemedarbejder Lone Madsen og frivillige fra kirken