Koncert med Euphonia og Magne Fremmerlid

Dato Søndag d. 3. oktober 2021, kl. 15:00
Euphonia, Ole Reuss Schmidt og Magne Fremmelid
Koncert med Euphonia og  Magne Fremmerlid

Der vil sikkert være en del læsere, der med stor glæde har lyttet til den norske bassanger Magne Fremmerlid, når han efterhånden flere gange har været solist i forbindelse med opførelserne af Händels Messias i Marmorkirken med Kammerkoret Euphonia.

Men nu kommer der en helt unik mulighed for at opleve hans helt unikke, malmfulde røst på tæt hold, for i den første weekend i oktober vil han gæste Korsvejskirken sammen med sin hustru Charlotte Fongen, der er en efterspurgt sangpædagog i Norge.

Disse to kapaciteter vil arbejde intensivt med Kammerkoret Euphonia gennem hele weekenden, og her give en grundig indføring i norsk musik.

Søndag d. 3. oktober kl. 15 er der offentlig afslutningskoncert, hvor bl.a. Griegs fire salmer for baryton og kor vil blive opført med Magne Fremmerlid som solist. Også hustruen Charlotte Fongen vil optræde som solist, ligesom koret naturligvis vil synge. Udover musik af Grieg bliver der lejlighed til at høre et udvalg af den helt særlige genre, der hedder norske folketoner.

Der er fri entre, og efter koncerten er der, som altid, reception.