Dato Lørdag d. 20. november 2021, kl. 19:00
Søren Huss koncert

Søren Huss vækker sine smukke sange til live med akustisk turné rundt i Danmarks unikke kirkerum.

Den danske sangskriver har tidligere spillet udsolgte koncerter i kirker landet over. Til efteråret gentager han succesen med en omfattende akustisk Danmarksturné.

Lørdag d. 20. november gæster han Tårnby og Korsvejskirken.

Der var rift om billetterne, da Søren Huss i 2018 spillede 25 kirkekoncerter landet over, og nu kan hans mange fans igen se frem en koncertoplevelse ud over det sædvanlige.

Det er i alt 10 danske kirker fordelt over hele landet, der får besøg af en af Danmarks stærkeste stemmer til efteråret. Og der er lagt i ovnen til noget ganske særligt, når Søren Huss’ både sårbare og kraftfulde fortællinger bliver fremført i de intime rammer med højt til loftet. De hudløst ærlige tekster om livet, døden og alt derimellem har tidligere vist sig som det perfekte match til roen i de danske kirkerum, hvor også akustikken bidrager til en særegen, musikalsk oplevelse.

Billetter kan købes på dette link