Dato Fredag d. 13. august 2021, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Julie Aaboe, Rêve Bohème
Sommergrill- og jazz med Rêve Bohème

Vi gentager succesen fra sidste år og byder velkommen til en hyggelig aften med sommer-grill og jazz i Korsvejskirken.

’Rêve Bohème’– er en internationalt anerkendt kvartet, som spiller ’gypsy-jazz’ inspirereret af den franske guitarist Django Reinhardt, men i en mere moderne og udadvendt  stil. Besætningen er guitar, kontrabas, mundharmonika og sang. Læs mere om bandet her: https://www.reve.dk/

Alle er velkomne og sognepræst Julie Aaboe står for et ord på vejen. Arrangementet er gratis, men af hensyn til forplejning vil vi gerne bede om at man tilmelder sig til denne aftens arrangement. Vi glæder os til hyggeligt samvær!