I Korsvejskirken har vi en række tilbud til børn og familier. Du kan tilmelde dig til at modtage nyhedsmails om aktuelle familiearrangementer.

ULVETIME

Den sidste torsdag i måneden inviterer ansatte og frivillige i Korsvejskirken til et familiearrangement, som vi kalder Ulvetimen. Hver Ulvetime har et tema og arrangementet henvender sig til børn 2 - 9 år og deres voksne. Ældre søskende er også hjerteligt velkomne.

ANDRE FAMILIEARRANGEMENTER

Hvert år inviterer kirken til en række arrangementer, hvor der er tænkt på, at det skal være spændende og lærerigt for børn at være med. I september er der et arrangement om børn, mad og kirke i andre lande. Til jul, fastelavn, høst og påske indbyder vi til fest for hele familien. I juni er der et arrangement særlig tilrettelagt for de 4-8-årige børn. Tilmeld dig vores nyhedsbrev hvis du vil vide mere. Alle familiearrangementer er gratis.