Minikonfirmand

Børn på 3. årgang på sognets to skoler, Kastrupgaardsskolen og Korsvejens Skole, inviteres hvert år til at være minikonfirmander i Korsvejskirken. Det foregår ca. 10 gange en hverdag efter skoletid. Derudover er der ofte en søndag eftermiddag med undervisning og en afslutningsfest for minikonfirmanderne og deres familier.

Forløbet giver børnene et dybere kendskab til kristendom og til hvad der sker i deres lokale kirke. Desuden giver det et godt fundament for konfirmationsforberedelsen i 8. klasse. Det er gratis at deltage og alle børn er velkomne.

Kirkens sognemedhjælper, lærer Lone Madsen står for undervisningen.

Skal dit barn være med?

Tilmelding til minikonfirmand gøres her på siden, sædvanligvis en måneds tid inden forløbets begyndelse.  Det bliver annonceret særligt på forsiden.

Minikonfirmandforløb maj - juni 2021

Vi har hermed den store glæde at kunne invitere børn i 3.a, 3.b og 3.c på Kastrupgaardsskolen til minikonfirmandundervisning med start mandag den 10. maj. Undervisning finder sted om mandagen kl. 14.45 – 15. Forløbet afsluttes mandag den 21. juni kl. 17-18.30, hvor vi  inviterer minikonfirmanderne familier til en afslutning.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte sognemedhjælper
Lone Madsen
Tlf:  6116 5509